Аксесуари, які купують разом з басейном

У 2019 році наші колеги по цеху - американський журнал "Aqua Magazine" - опублікували результати опитування виробників басейнів і SPA. Особлива увага в дослідженні приділялася додатковому обладнанню та аксесуарам, які найчастіше продаються разом з басейнами. Тож, якщо цих позицій ще немає у вашому каталозі товарів, то саме час подумати про можливість підвищити середній чек.

1. Декоративний вогонь (58%)
Мангали, багаття, вуличні каміни, смолоскипи... Ці модні аксесуари контрастують з водою в басейнах з настанням темряви. 58% опитаних виробників заявили, що продавали їх при будівництві басейнів. 

2. Відкриті кухні (49%)
Басейни тепер вважаються затишними "кімнатами", де сім'я збирається за хорошою вечерею, тому не дивно, що попит на кухні біля басейнів з робочими поверхнями, раковинами і шафами зростає.

3. Вуличне кухонне обладнання (38%)
Менш дорога альтернатива вуличним кухням, яка завжди популярна. Маються на увазі дискові сковорідки, барбекю і планчі. 

4. Противотоки (38%)
Пропонуйте систему противотоку, якщо перед перед вами людина, яка бажає поєднати спорт та відпочинок у відносно невеликому басейні. Це справді хороший компроміс для клієнтів, які хочуть урізноманітнити своє дозвілля! 

5. Аксесуари для створення тіні (37%)
Будиночки біля басейнів, парасольки, альтанки... Все, призначене для захисту від спеки і негоди. На щастя, ці аксесуари сьогодні є на будь-який смак та гаманець. 

6. Портативні спа та джакузі (37%)
Іноді надувні, ці надземні конструкції легко монтувати і демонтувати. Розташовані поруч з басейнами, вони надають додаткові джерела релаксації і зазвичай дешевше, ніж повноцінні гідромасажні ванни.

7. Системи освітлення (36%)
Ці позиції популярні як ті, що влаштовані всередині басейна (наприклад, світлодіодне освітлення), так і поза - на відкритому повітрі (у вигляді смолоскипів, сонячних ламп і т.п.) Аксесуари для освітлення басейну сприяють створенню атмосфери, настрою, підвищують безпеку.

8. Вуличні меблі (18%)
Традиційні, дизайнерські, сучасні або сільські вуличні меблі купуються всіх форм і розмірів! Шезлонги, столи, гойдалки, гамаки і інші елементи садових меблів відповідають останнім тенденціям, адже виробники випускають щорічні колекції для професіоналів в області басейнів і активного відпочинку. 

9. Звукові системи (16%)
Вечірки біля басейну знов у моді! Хороші звукові системи необхідні людям, які хочуть танцювати до світанку. Водонепроникні системи дозволяють насолоджуватися музикою навіть під водою, без ризику ураження електричним струмом. 

10. Сауни (14%)
Мова йде і про традиційні парові, і про сучасні інфрачервоні сауни. А про чинники, які варто враховувати під час продажу, ми писали в минулому дописі.

11. Камери спостереження (7%)
І останнє, але не менш важливе: камери спостереження підвищують безпеку басейну. Якщо попит з боку приватних власників все ще відносно низький, впровадження систем дистанційного керування і «розумних» пулів полегшить спостереження і може прискорити цей ринок!

Сподіваємося, ця стаття допоможе вам краще зрозуміти потреби ваших клієнтів і підвищити продажі вже у цьому сезоні!


Залишити коментар