Критерії продажу сауни

Дерев'яна хатинка, загублена в далекому скандинавському лісі, давно перетворилася в символ добробуту та оздоровлення. Екологічні, лікувальні та дизайнерські сауни тепер можна знайти в басейнах, спортивних центрах, готелях і  приватних будинках. Але що впливає на рішення клієнта про покупку? Бюджет, користь для здоров'я або дизайн?

Дізнайтеся про критерії, які вам потрібно знати при продажі сауни!

1. Вартість
Клієнт, в першу чергу, враховує вартість сауни. Будь то оздоровчий центр або домовласник, який бажає оновити свою ванну кімнату, вартість може їх відлякати. Але головне питання полягає в довгострокових витратах: скільки коштуватимуть експлуатація та технічне обслуговування? У скільки обійдуться рахунки за воду, електрику та дрова?

2. Тип сауни
Існує принаймні дві "школи": перша віддає перевагу традиційній паровій сауні з камінням, а інша вважає найкращіми низькі температури інфрачервоних кабін. Останні використовуються в світі медицини, спорту та краси.

3. Вплив на здоров'я
Хоча класичні сауни відомі своїм позитивним впливом на здоров'я, слабкі або немічні люди віддадуть перевагу м'якому впливу інфрачервоних саун.

4. Мета використання
Для людей, які ведуть здоровий спосіб життя, сауна - відмінний спосіб вивести токсини і поліпшити здоров'я. Класична сауна здатна заспокоювати нервову систему, знімати напругу та бути вдалим вибором простору для відпочинку з родиною чи друзями. Інфрачервона сауна  відома своєю компактністю, простотою використання та здатністю знімати м'язову напругу. 

5. Розташування
Простір для установки сауни - важливий критерій. Домовласник, який хоче встановити сауну у своїй ванній кімнаті, не вибере ту ж модель, що і власник готелю, у якого в розпорядженні багато місця... і, тим паче, не варто пропонувати прибудову власнику квартири у багатоповерхівці.

6. Частота використання
Вибір сауни також залежить від того, як часто вона буде використовуватися. Наприклад, для громадських закладів сауна повинна мати міцну конструкцію і готовий комплект електронних і електромеханічних деталей, адже вона, ймовірно, буде використовуватись інтенсивно.

7. Час, відведений на установку і обслуговування
Інвестиції в сауну вимагають грошей, але також енергії і часу. Ви повинні стежити за роботами, перевіряти відповідність установки, піклуватися про технічне обслуговування. Як правило, покупці віддають перевагу виробникам, які пропонують договір про технічне обслуговування!

8. Якість матеріалів
Для одних створення сауни з традиційної фінської ялинки - справа честі, інші віддають перевагу більш екологічній второвині.

9. Дизайн
Чіткі лінії, великі еркери, білі лаковані панелі, шкіряна обробка... Сучасний та естетичний вигляд може стати вирішальним чинником для цінителів дизайну. У той же час, традиційна сауна порадує тих, хто хоче максимально наблизитися до автентичної скандинавської атмосфери.

10. Ваше привітання і послуги
Часто кажуть, що хороший продавець повинен викликати довіру. Одне можна сказати напевно: дружелюбність, вміння слухати й індивідуальний підхід спокушає клієнтів. І не забувайте про якість післяпродажного обслуговування!

Щоб позиціонувати себе як знавця саун і краще відповідати на запити кожного покупця, необхідно враховувати всі перераховані вище критерії покупки!

Переклад матеріалу з сайту Piscine Global Europe


Залишити коментар