Хто зі знаменитостей перший в баню?

Про користь від традиційних бань ми говорили неодноразово, але чи знаєте ви, що найбільшою популярністю серед селебріті користуються сучасні - інфрачервоні сауни? 

Це легко обгрунтувати, адже поціновувачі бань поділяються на два табори - тих, хто відвідує ці заклади заради оздоровлення та омоложення, і тих, хто цінує особливу атмосферу та душевність бані. Цілком зрозуміло, що знаменитості відносяться до першого табору, до того ж багато хто з них стверджує, що ніколи більше не повернеться до традиційного 20-хвилинного сеансу пекла в звичайній бані.

Ось кілька знаменитостей, які точно знають всі переваги, адже використовують інфрачервоні сауни в якості регулярного піклування про своє здоров'я - від детоксикації до втрати ваги.

Дженніфер Еністон не є фанаткою дорогої косметики та процедур, але вона регулярно посилається на використання інфрачервоних саун для детоксикації, схуднення і омолодження шкіри. 

Кім Кардашьян отримала у подарунок на день народження від свого чоловіка Каньє Уеста приватний спа-салон для детоксикації в своєму будинку, який включає інфрачервону спа-кімнату. З огляду на безліч переваг і доступність інфрачервоних саун, не дивно, що такі знаменитості, як Кардашьян, встановлюють їх прямо у себе вдома.

Леді Гага часто використовує інфрачервоні сауни, щоб контролювати біль, викликаний фіброміалгією, і біль, пов'язаний з запаленнями, які виникли після травми стегна, отриманої під час виступу багато років назад. Її інфрачервона сауна допомагає тілу відчувати себе добре - незалежно від того, чи проводить вона день вдома, чи готується до наступного шоу в турі.

Селена Гомес регулярно використовує 55-хвилинну інфрачервону сауну, щоб розслабити тіло і розум. Вона також зазначила це як відмінний спосіб вивести токсини з організму і підвищити частоту серцевих скорочень. Гомес заявила, що використання інфрачервоного тепла змінило її шкіру і змусило  почувати себе краще.

Навіть Тейлор Свіфт не рідко відвідує інфрачервону сауну. Якщо вам потрібно щось, що буде тримати вас у формі і покращувати самопочуття, не вимагаючи при цьому втрачати енергію, найкраще посидіти в сауні.

Дотримуючись суворого режиму краси, Сінді Кроуфорд десятиліттями підтримує себе у відмінній фітнес-формі. Відвідуючи інфрачервону сауну не рідше одного разу на тиждень протягом двадцяти хвилин, Сінді отримує можливість вивести токсини, розслабитися і поліпшити кровообіг, а також поліпшити тон шкіри.

Емма Робертс регулярно використовує сауни, щоб спалювати калорії, а інфрачервона сауна дозволяє скоротити до 600 калорій за годину. Хоча знаменитості добре заявляють про переваги детоксикації, ми не можемо забувати про переваги втрати ваги, пов'язаних з використанням інфрачервоних саун і аналогічних процедур.

Також знаменитості стверджують, що сауни сильно вплинули на їх рівень енергії, сон, шкіру і загальне самопочуття. Досить круто, правда? Чи не задумаєтесь після цього про встановлення інфрачервоної сауни вдома і ви? :)


Залишити коментар