Тренди в сфері саун 2021 року

Не так давно ми писали про нагородження басейнів на Piscine Global Europe, а сьогодні хочемо розповісти про тренди серед саун, які стали предметом обговорення під час Piscine Connect 2020.

Якщо підсумовувати, то ось найважливіші серед них:

1. Мінімалістичний, скандинавський дизайн
Скандинавське мистецтво життя привертає шанувальників зі всього світу. Якщо говорити про сферу саун, то зокрема в Німеччині 46% покупців саун хочуть скандинавський дизайн в порівнянні з 30% в Фінляндії. І навпаки, 56% покупців в Фінляндії воліють до мінімалізму проти 27% в Німеччині.

Потенційні покупці саун будуть прагнути до цієї тенденції в дизайні, хоча завжди буде нішевий ринок для сучасних розкішних саун і турецьких лазень.


2. Просторі ефектні сауни
В 2021 році сауни не ховатимуться в темних кутках, а з гордістю з'являтимуться в ванних кімнатах через панорамні вікна, розширюючи простір в абсолютно сучасному дизайні.

Затишний стиль «Home Sweet Home» також переноситься в сауну з оновленим інтер'єром, що створює кокон.


3. Чорний, більш чорний та найчорніший!
«Чорний - це новий чорний!» Чорний стане головним кольором всього обладнання сауни, від лавок, печей і аксесуарів до дерев'яних стін і підлоги. Ідея цієї тенденції сауни полягає в створенні візуальної єдності, що повністю гармонує з лаконічним дизайном.


4. Ну ДУЖЕ гаряча парова!
Шанувальники сауни вимагають густого пара! Отже, вони використовують більше каменів, і печі-вежі для сауни стають все більш популярними.

Ці печі зазвичай є головною особливістю сауни, і деякі виробники навіть вбудовують їх в лави.

 
5. Безпека сауни
Користувачі хочуть, щоб сауни були не тільки зручними і красивими, але і безпечними! Завдяки домашній автоматизації, сауни тепер можна вмикати і вимикати дистанційно, а елементи безпеки, такі як грати і бар'єри доступу, стають все більш важливими для покупців.

 
6. Сталий розвиток - важливий аргумент
Для 42% користувачів сауни важливо, щоб обладнання, пов'язане з цим видом діяльності, було розроблено з урахуванням сталого розвитку. Для задоволення цього попиту пропонуються нові рішення - наприклад, інновації, які значно скорочують викиди твердих частинок і чадного газу з дров'яних печей для сауни.

 
Щоб забезпечити задоволення потреб своїх клієнтів, компанії, які прагнуть надати клієнтам нові послуги, виробники обладнання для саун і дилери повинні враховувати ці тенденції. 

Залишити коментар