Топ-5 SPA-процедур, щоб почуватися добре взимку

Зима - це особливе випробування навіть для тих, хто спокійно переносить холодну вітряну погоду і жорсткі морози. Насправді, холодна пора року дуже сильно впливає на наш організм, самопочуття та психологічний стан здоров'я, тож нам просто необхідно "допомагати" собі пережити ці місяці. 

Одним з гарних засобів для цього є SPA-процедури. Вони не тільки допоможуть тілу почуватися бадьоро, а ще й поліпшать настрій та зарядять енергією. До того ж, це просто чудовий подарунок до Нового Року!

В цій статті ми розглянемо 5 найкорисніших SPA-процедур взимку.

  1. Зігріваючі спа-комплекси. У вогку, сиру і холодну погоду наше тіло як ніколи потребує тепла. Прогріваючі ванни, душі і масажі стануть відмінним способом відновлення теплообміну і поліпшать кровообіг в організмі, допомагаючи по-справжньому зігрітися зсередини.
  2. Допомога шкірі. Холодні зимові вітри укупі з впливом морозу не приносять шкірі обличчя і рук нічого хорошого. Щоб допомогти їй відновитися і пережити найкращим чином непростий час, використовуйте такі процедури як біоревіталізація, пілінг і мезотерапія. Вони допомагають у відновленні шкірних тканин і насичують їх біологічно активними корисними речовинами.
  3. Розслаблення організму. Необхідність носити купу одягу, нервувати від штовханини в громадському транспорті, різкі перепади температури і багато інших криз зимової пори року роблять необхідним регулярне зняття стресу і розслаблення в спа-салонах за допомогою релакс-масажів, таласотерапії і різних антистресових комплексів з обгортанням і міостимуляцією.
  4. Виведення токсинів. Уповільнений метаболізм в зимовий час посилює накопичення шлаків і токсинів в організмі, виведенню яких також необхідно приділити час. Відвідування лазні і хамама, ряд інших спа-процедур допоможуть вивести непотрібні організму речовини, поєднавши приємне з корисним.
  5. Худнемо і полегшуємо собі життя. Екологічні способи схуднення, які не потребують надмірних навантажень і поєднують користь для організму від позбавлення зайвої ваги із задоволенням для тіла, застосовуються в спа-салонах у вигляді різних варіантів обгортань (одним з популярних є шоколадне обгортання). Ці процедури, виконані кілька разів, дають відмінний результат у вигляді зникнення кількох кілограм маси тіла. До того ж, вони дуже поліпшують настрій.

А якими з процедур користуєтеся взимку ви? Чи приділяєте увагу відновленню організма? Пишіть в коментарі!


Залишити коментар