Топ-5 фільмів, після яких вам не захочеться йти в аквапарк

Коли ми задалися метою написати огляд на фільми про аквапарки - у нас була ідея розважити Ваш вихідний день теплими літніми картинами з моделями в бікіні й басейнами. Але щось пішло не так і виявилося, що майже всі фільми про аквапарки - це жахи та слешери. Ну крім першого, тож з нього і почнемо :)

Дорога, дорога додому 

За сюжетом 14-річний Дункан не ладнає зі своїм вітчимом. Відправившись сім'єю на відпочинок влітку, він вирішує проводити час подалі від батьків і влаштовується працювати в місцевий аквапарк, де його наставником стає рятувальник Оуен.

Рейтинг фільму на сайті Rotten Tomatoes становить 83%, а серед найбільш авторитетних критиків - 8,5/10.

Піраньї 3DD

Доісторичні тварини більше не обмежуються поїданням туристів на озері, а проникають через водопровідні та каналізаційні мережі в басейни та інші штучні водойми нового аквапарку під назвою Wilderness Waters. Саме там і розгорнеться основна дія.

Це сіквел на першу частину "Піраній", до того ж малобюджетний. Від критиків він отримав 3/10, але ж на то він і слешер.

Пункт призначення. Аквапарк

Випускники середньої школи містечка Валлей Хілс вирішують в місцевому аквапарку відсвяткувати закінчення іспитів. Все буде відбуватися як і на більшості подібних вечірок - алкоголь, секс і наркотики. Розкуті хлопці і дівчата відчувають себе в повній безпеці, але даремно. Якось в 80-х в цьому аквапарку сталася трагедія, загинули відпочиваючі. Хтось вважає це нещасним випадком, інші ж до сих пір в страху, тому що винуватця так і не знайшли.

Внесемо ремарку, що це не продовження франшизи "Пункт призначення", а окремий фільм. Критики оцінують на 2/10.

Пункт призначення 4

А от і частина справжнього "Пункта призначення", в якому теж фігурував аквапарк. В фільмі є сцена, де не встигають врятувати одного з головних героїв - Ханта. Він знаходиться в аквапарку, м'ячик для гольфу вибиває з його рук щасливу монетку, змушуючи його стрибнути за нею у воду. Для тих, хто дивом оминув увагою "Пункт призначення" - будьте обережні, деякі моменти з нього вже стали фобіями для багатьох. 

Єдиний фільм жахів зі списку, у якого рейтинг 7/10. Якщо плануєте подивитися - краще почніть з першої серії. 


Басейн

У міжнародній Празької школи закінчився період іспитів. У зв'язку з цим група студентів вирішує разом відпочити і повеселитися. Студент на ім'я Грег пропонує відзначити закінчення сесії в аквапарку, розташованому недалеко від міста. Для цього Грег вмовляє свого старого друга Картера, який раніше промишляв зломами, проникнути в аквапарк вночі, коли він закритий. Молоді люди навіть не уявляють, чим це закінчиться.

Хоча фільм вийшов ще в 2001, він впевнено тримає рейтинг - 8/10.

А які фільми зі сценами в аквапарках знаєте ви? 

 


Залишити коментар