В Дубаї побудували найвищий 360-градусний басейн-інфініті

За останні роки Дубай перетворив биття світових рекордів у щось на кшталт мистецтва, а тепер додав до цього списку ще один витвір!
Перший і найвищий у світі 360-градусний басейн-інфініті вчора відкрився в Palm Tower, готелі та житловому будинку від забудовника Nakheel. Розташований на висоті 200 метрів, Aura Skypool займає площу в 750 квадратних метрів на 50-му поверсі нової пам’ятки.
Ті, хто хочуть скупатися, мають можливість забронювати ранковий сеанс або на заході сонця, в той час як денні квитки доступні для відвідувачів, у яких є трохи більше часу. Вхідний внесок починається від 46 доларів США (170 дирхамів ОАЕ) за ранкові візити і збільшується до 163 доларів США (600 дирхамів ОАЕ) за цілий день з доступом до всієї зони Аури.
«Аура справді не схожа на будь-яке інше місце в ОАЕ та у світі», – сказав Антоніо Гонсалес, генеральний директор Sunset Hospitality, компанії, яка стоїть за будівництвом. «З оглядом на 360 градусів на деякі з найбільш культових пам’яток світу, від рукотворної Пальми Джумейра до Бурдж-Аль-Араб, Бурдж-Халіфа та Айн-Дубай – усе це захоплює дух. Новий напрямок, який продовжуватиме демонструвати найкраще в Дубаї».
Тим часом найвищий у світі пейзажний басейн у будівлі, місце для купання висотою 293,906 метрів на 77-му поверсі курортного готелю Address Beach в Дубайській Джумейрі, було внесено до Книги рекордів Гіннеса на початку цього року.

Залишити коментар