Кращі сайти для дизайну простору

В нашому блозі ми завжди дуже багато уваги приділяємо дизайну інтер'єра та екстер'єра. Це не дивно, адже в першу чергу ми сприймаємо незнайомі об'єкти візуально, і на основі цього проявляємо зацікавленість або байдужість.

Але не обов'язково обладати вродженним почуттям стилю та смаком, щоб створювати власний дизайн або, хоча б, об'єктивно оцінювати роботу дизайнерів.

Цей смак можна розвинути штучно. Нижче ми пропонуємо сайти, які точно допоможуть це зробити:

Пінтерест
Часто це перший ресурс, на якому тусуються самі дизайнери в пошуках натхнення. Найзручніша функція на Pinterest - це можливість створювати свої збірки.

Behance
А от портфоліо вони традиційно публікують на Behance, тому сайт можна сміливо назвати найбільшою колекцією вдалих прикладів в будь-якій сфері дизайну. Підпишіться на дизайнерів і студії та знайомтеся з новими проєктами першим!

Houzz
Величезний сервіс, який вбирає себе кращі дизайнерські ідеї, готові проєкти, приклади для натхнення, а також контакти архітекторів та дизайнерів, дизайнерські товари та багато іншого. Більш розрахований на європейський ринок, але все ще може бути дуже корисний для кожного з нас.

Designspiration
На цьому сайті ви зустрінете сотні прикладів хорошого дизайну для натхнення. Зручна навігації підіймає його в топ нашого списку.


Це, мабуть, один з найбільш авторитетних ресурсів, де можна почитати про тренди в інтер'єрі.


Цей сайт присвячений корисним текстам. Тут Ви знайдете готові ідеї на будь-який смак: будь то кухня в стилі кантрі, брутальний лофт або вітальня в стилі арт-деко. Все дуже красиво і стильно.


На цьому сайті, здається, можна знайти проєкти взагалі на будь-яку тему, яка вам спаде на розум.


Сайт, на якому завжди можна знайти по-справжньому стильні інтер'єри від дизайн-студій з усього світу. Якщо вас цікавить справжня розкіш - вам сюди.


На цьому сайті можна знайти масу корисних ідей, а також подкасти, книжки та посилання на унікальні дизайнерські товари.


Не дуже великий, але лаконічний та харизматичний сайт, де багато уваги приділяється саду, басейнам та зонам відпочинку. Багато цікавих текстів та сучасний ідей.

Важко було не помітити, що всі сайти - закордонні, але в цьому є певний сенс. Тренди, які втілюються в життя в Україні, виникають та формуються в країнах заходу. Ми пропонуємо спостерігати саме за первинними джерелами, щоб завжди бути в курсі останніх цікавинок. Це допоможе лишатися на часі!

Залишити коментар