Пісочні басейни: що варто знати про райське ноу-хау?

Напевно, вже всі чули про круте ноу-хау в світі басейнів, яке з'явилося цього року - пісочні басейни. Вони виглядають як справжні клаптики райського пляжу прямо посеред заднього двору, тож швидко завоювали популярність і продовжують поширюватися світом.






Ця технологія винайдена і запатентована іспанською компанією Piscinas de Arena NaturSand. Її портфоліо складається з понад 800 проєктів у 14 країнах, включаючи США, Мексику, Аргентину, Чилі, Болівію, Колумбію та Бразилію. Поки вони пропонують виготовлення басейнів під індивідуальне замовлення або переобладнання вже існуючих басейнів, проте, за їхніми словами, мають на меті поширити цю технологію і зробити її більш доступною для масового споживача. 

В укрнеті зовсім мало інформації про переваги й недоліки пісочних басейнів, тож ми вивчили їх і готові поділитися з вами.

1. Він дійсно повністю з піска?
І так, і ні. Він виготовляється із запатентованої суміші піска й бетону, яка має дуже щільну структуру, відмінно витримує очищення та перевірку часом, а також не ковзає під ногами. 

2. Тож це схоже на пісок чи ні? 
Це і є пісок, проте його утрамбовано в суміші так, що він зберігає свою форму, не підіймається в воду, не залишається на ногах і, взагалі, є частиною цільного настілу в басейні. 

3. Як чистити такий басейн? 
Звичайними водними пилесосами. 

4. А воду? 
Виробник каже, що найкращими є хлор, хлорування солі, ультрафіолет і озон, в залежності від призначення басейна.

5. Виходить, ця технологія пасує і громадським басейнам?
Абсолютно так. Ми впевнені, що ще не одноразово зустрінемося з цією технологією в "тропічних" готелях і аквапарках.

Ну а поки пісочні басейни ще не отримали свого поширення Україною, пропонуємо передивитися фото басейнів із "реклами баунті". Хай там як, а виглядають вони дуже приваблююче!


Залишити коментар