Басейнщики, які працюють (ч.2)

Тиждень пролетів непомітно, і у нас на черзі друга підбірка компаній, які працюють для перемоги 🔥
🔵 Art Pool (Вінниця)
Вінницька компанія, що надає повний спектр послуг - від будівництва басейну до продажу хімії й обслуговування. Мають достатньо великий асортимент товарів на сайті, є акційні пропозиції.
Де: Вінниця, Немирівське шоссе, 90г
🔵 Dream Pool (Дніпро)
Дніпровська компанія, що виконує будівництво басейнів "під ключ". Розуміються у водопідготовці та, загалом, системах очистки води.
Де: Дніпро, вул. Маршала-Малиновського, 124
🔵 Aqua Trend (Ужгород)
Ужгородська компанія, що спеціалізується на створенні проекту, монтажу, введенні в експлуатацію та обслуговуванні басейну. З додаткових бонусів - продають та встановлюють біоканалізації.
Де: Ужгород, вул. Коритнянська 35а
🔵 Pg pool (Київ)
Київський постачальник обладнання, матеріалів та аксесуарів для басейнів. Є дистриб'ютером товарів іноземних компаній-гігантів, тож може бути корисним як для кінцевого покупця, так і для будівельників басейнів.
Де: Київ, пр-т Голосіївський, 132
🔵 Aqua Sfera (Дніпро, Київ)
Хлопці називають себе "командою дбайливих професіоналів", а ми просто надихаємося їхніми фото та стильними соц. мережами. Компанія будує басейни, хамами, лазні; створює проекти "під ключ".
Де:
- м. Дніпро, вул. Маршала Малиновського, 6а
- м. Київ, вул. Саперно-Слобідська, 24
Ми дуже радіємо, коли заходимо на ваші сторінки і бачимо тексти українською, стильне оформлення та, що не менш важливо, звіти про допомогу ЗСУ. Це неймовірно, ви дуже круті. Бажаємо процвітання!

Залишити коментар