Jungle Bay Waterpark: новий гравець ринку розваг у Дубаї

NEWS! Якщо ви справжній прихильник аквапарків, то вам буде цікаво знати, що на днях офіційно відкрив свої двері Jungle Bay - новий аквапарк у Дубаї! Він орієнтований на сімейний відпочинок, містить атракціони The Lighthouse, Whizzard & Body Slides, Gentle Kids’ Slides та інші.

Чому ця подія заслуговує уваги?

Справа у його розташуванні. "Westin Mina Seyahi" і "Le Meridien Mina Seyahi" - це вже два найпопулярніших готелі Дубаю. Аквапарк розташувався прямо поміж ними, тож тепер вони остаточно поставлені на перше місце серед туристичних пропозицій в Еміратах. 

Естетично приємний аквапарк вирізняється середземноморським дизайном, блакитно-білою кольоровою гаммою та великою кількістю пишної зелені. Крім того, в ньому розташована велика кількість розкішних кабан, де можна відпочити протягом дня.

Є зона під назвою Aqualand, розроблена для дітей різного зросту та віку, а також Family Waves, шестиметровий басейн з хвилями. На території аквапарку працює ресторан.

Гості The Westin Mina Seyahi та Le Meridien Mina Seyahi матимуть ексклюзивний доступ до затоки Джунглі під час свого перебування. Зараз в готелі діють спеціальні тарифи, які включають безкоштовний доступ до абсолютно нового аквапарку.

Будемо чекати на перші відгуки ;)


Залишити коментар