Як аквапарки підвищують цінність курорту

Готельна індустрія - це все про досвід та враження. Готелі та курорти постійно змагаються за туристів, які шукають найкращого досвіду для себе та своїх сімей.

Басейни, спа-центри та ресторани вже більше століття є невід'ємною частиною готельних комплексів. Багато в чому вони визначають бренд та відрізняють місце від інших готелів та курортів на тому ж ринку.

Аквапарки з’явилися як новий вид готельних та курортних зручностей у 1980-х роках, спочатку з окремими гірками, а потім із більш цілеспрямованим дизайном аквапарків. Найважливіші досягнення відбулися у 1980-х роках з компанією Alpes, Center Parcs та торговим центром West Edmonton Mall. Вони встановили нові стандарти для виправдання очікувань гостей. 

У 1990-х і 2000-х роках концепція аквапарку готелю набрала обертів. Такі компанії, як Great Wolf Lodge, Kalahari, Wilderness та Lalandia розробили безліч властивостей і зробили аквапарки якорем і основним елементом бренду готелю.

Знакові, високопродуктивні водні атракціони не просто приваблюють гостей. Вони також надають незліченну кількість інших переваг комплексу. Наприклад, нещодавнє розширення Aquaventure Dubai пропонує гостям Atlantis, The Palm досвід аквапарку світового класу. Це на додаток до їхнього перебування на курорті не менш світового класу. Це поєднання перевершує очікування гостей і створює все більш задоволеного клієнта.

Додавання аквапарку призводить до збільшення  вартості та вищого рівня заповнюваності. Коли готелі та курорти збільшують ці показники, вони починають спостерігати збільшення в інших областях. Також збільшуються вторинні витрати. Це тому, що гості проводять більше часу в готелі та мають можливість придбати прохолодні напої та товари. Таким чином підвищується ADR (середньодобова ставка), а також RevPAR (дохід за доступний номер).

Які атракціони найкраще підходять для готелів та курортів?
Сім'ї є ключовою демографічною категорією гостей для готелів та курортів. Дослідження показують, що найуспішніший варіант - це розраховувати атракціони на дітей віком від 2 до 15 років. Наявність чогось для наймолодших членів цієї родини гарантує, що є щось для кожного.


Переклад статті Blooloop


Залишити коментар