Аквапарк "Чимелонг": один з найбільших на планеті

Аквапарк в Гуанчжоу один з найбільших на планеті. Він відзначений нагородою «Парк, обов'язковий для відвідування». Якщо вам пощастило побувати в Китаї, то обов'язково проведіть день в Chimelong Water Park, який розкинувся на 400 тисячах квадратних метрах. За один день у ньому відпочивають 40 тисяч осіб, а максимальна місткість сягає 120 тисяч! Та що ж, крім розмірів, робить його особливим?

Chimelong є частиною великого розважального центру, який зібрав під своїм покровом цирк, сафарі-парк, різні не водні атракціони та навіть парк крокодилів. За свою якість та різноманітність цей курорт вважається унікальним не лише в Азії, але й у світі. 

Парк орієнтований на сімейний відпочинок. Тут розроблена повна інфраструктура для комфортного відпочинку з дітьми, територія розподілена на продумані зони, а кафе й ресторани завжди мають широкий асортимент їжі та напоїв для будь-якого віку та з урахуванням дієт. Тож не дивний той факт, що близько 70% відвідувачів це сім'ї з дітьми.

Факт: аквапарк Chimelong має більше ігрових споруд, ніж будь-який інший парк у світі; шукачі гострих відчуттів можуть блискавично спускатися в Master Blaster, кружляти по Торнадо або мчати наввипередки по швидкісних гірках.

Як і в більшості аквапарків світу, розслабитися ви зможете на «Ледачій річці». Щоправда, лише якщо зважитеся на таку тривалу подорож, адже шлях складатиме 5 км! Її маршрут огинає весь парк та лежить під мостами, перешкодами, водоспадами та навіть крижаною кімнатою. Будьте готові до екстремальних китайських вражень!

Крім вже перерахованих атракціонів і величезної кількості гірок, аквапарк вміщує ігрові зони, фонтани та пейзажний басейн. Найбільший у світі басейн хвиль створює дев’ять різних типів хвиль для серфінгу, тоді як «Фортеця дощів» є наймасштабнішим тематичним водним атракціоном.

В аквапарку Сhimelong на першому місці безпека відвідувачів. Щоденно його патрулюють близько 100 професійних рятувальників. Попри те, що багато гірок викликають страх навіть у дорослих, врешті-решт це змінюється дитячим захопленням і бурею емоцій. При спусках на деяких гірках видаються рятувальні жилети. Багато атракціонів  мають форму тварин. Найвідоміший «Паща бегемота», де ви зісковзуєте з 20-метрової висоти прямісінько... так, в пащу бегемота.

Протягом усього дня проводяться живі виступи, аквапарк постійно влаштовує свята для своїх гостей. Вогняні шоу, красиві дівчата-танцівниці, пластичні гімнасти все це запам'ятовується надовго і робить незабутні враження!

Графік роботи: з травня по жовтень, 9:00 - 22:30

Обов’язково відвідайте цей комплекс, щоб зрозуміти принципи роботи лідерів індустрії!


Залишити коментар