А, може, відвідаємо лазню в трамваї?

Взимку пізно світає, рано темніє, а між цими природними явищами такий дубак, що з дому навіть носа показувати не хочеться. Всім знайоме  відчуття перетворення в кокон з ковдр та теплих носочків? Ото ж бо. Тож змусити себе піти кудись, навіть, якщо це тепла та затишна банька, завдання з непростих. 

Але ми трохи постаралися й знайшли кілька варіантів, які зваблять навіть самого вибагливого мерзляка. Ви готові?

  1. Трамвайна лазня

    Італійські дизайнери хотіли довести, що деякі речі є не тим, чим здаються, і створили першу в світі трамвайну сауну. Для цього вони перетворили історичний трамвай в сауну, яка тепер запрошує відвідувачів оздоровчого центру на розслаблюючу поїздку.

  2. Велика сауна

    Найбільша сауна в світі розташована на відокремленому пляжі на північ від полярного кола. Величезна сауна може вмістити понад сто осіб - тому, якщо ви любите спілкуватися в сауні, ви будете в правильному місці.

  3. Сауна швидкого харчування

    Ви любите сауну? А бургери? Ну а хто ні? Саме так Бургер Кінг і відкрив свою першу сауну швидкого харчування в Гельсінкі в 2015 році. Бургерна сауна бронюється заздалегідь і вміщує до 15 осіб. Це фото дає вам уявлення про те, як може виглядати відвідування цього унікального бургерського закладу.

  4. Соляна сауна

    Стіни цієї унікальної сауни в Ден Бош в Нідерландах повністю зроблені з гімалайської солі. Солоні сауни мають безліч переваг для здоров'я і можуть полегшити багато респіраторних захворювань. Сіль використовувалася в лікувальних цілях з давніх часів і надає пару прекрасний аромат і навіть смак.

  5. Крижана сауна

    Навряд чи це можна уявити, але ця крижана сауна в північній Швеції майже така ж гаряча, як будь-яка звичайна сауна. Лід - надзвичайно добрий ізоляційний матеріал, і ця сауна в основному складається з великих брил льоду. Волога спека крижаної сауни створює унікальний мікроклімат, а завдяки її розташуванню на березі красивого озера ви можете в будь-який час охолодитися через отвір у крижаному покриві в воді.

  6. Хокейна сауна

    Хокей з шайбою може бути досить холодним. Фіни знайшли ідеальне рішення: хокейна сауна! Уявіть собі можливість стежити за своєю улюбленою командою на стадіоні - носити тільки рушник і холодне пиво в руках. У Фінляндії (де ж ще!) це тепер можливо.

Залишити коментар