У Дубаї відкрили найглибший у світі басейн

Його фотографії вже стали вірусними. З приголомшливою глибиною 60 метрів, басейн є частиною нового атракціону Deep Dive Dubai, де вже розміщений найбільший у світі торговий центр і найвища будівля у світі.

Згідно з повідомленням, у Книзі рекордів Гіннеса визнали басейн «найглибшим для дайвінгу». Вони додали, що басейн в Deep Dive Dubai в ОАЕ офіційно відкрився на цьому тижні. В першу чергу, він призначається для підводного плавання, навчальних та рекреаційних цілей, а також відпочинку. Вони також уточнили, що люди можуть грати в шахи та настільний футбол на дні басейну.

Як повідомляється, станом на сьогодні заклад відкритий лише за запрошеннями, а для громадськості відкриється пізніше цього року. Температура в басейні підтримується на рівні 30 градусів Цельсія, що дуже комфортно, для плавання достатньо тонкого гідрокостюма або купальника.

Критий басейн побудований всередині споруди у формі устриці площею 1500 кв. м, але головною родзинкою Deep Dive Dubai є, безсумнівно, підводне місто басейну. Дайвери зможуть досліджувати "покинуті" затонулі міські квартали та грати в підводний футбол в аркаді. Крім того, басейн оснащений найсучаснішими освітлювальними та звуковими системами, встановленими всередині басейну для створення різних ефектів.

У басейні також є підводна кіностудія, поблизу закладу працює кімната для редагування медіа.


Залишити коментар