З собакою... в аквапарк!

Аквапарки сьогодні мають різну тематику. Ви можете зустріти піратські аквапарки, аквапарки в стилі тропічних островів, присвячені Антарктиді, в стилі Уолта Діснея і багато іншого. Кожен аквапарк цікавий по-своєму і здатний залучити свою аудиторію. Але мало хто з нас знає, що існують аквапарки для собак!

Один з таких аквапарків знаходиться в Іспанії, недалеко від Барселони, столиці Каталонії. Все в цьому аквапарку було продумано і побудовано так, щоб чотириногі вихованці були абсолютними господарями, могли бігати, розважатися, грати і радіти життю.



Аквапарк розрахований на прийом собак різного віку і різних пород. Це можуть бути і великі собаки, такі як ротвейлери, сенбернари, доги, а також  маленькі - типу чихуахуа, пекінеса і подібних.

На території аквапарку працює готель для тварин. Для тих, хто хоче, щоб їх вихованець жив в дуже хороших умовах, не гірше ніж удома, представлені номери-апартаменти. У таких номерах є свій власний дворик, де собака може попустувати, погуляти і провітритися. У самій кімнаті працює спліт-система, на підлозі спеціальне покриття, яке зручне для собаки.

Також можна зупинитися в умовах простіше. Таке розміщення представлено літніми і зимовими номерами. Літні номера знаходяться в будівлях, дах яких є напіввідкритим і добре вентильованим. Зимові номера знаходяться в будівлі, в якій підтримується певна температура. В цьому будинку завжди тепло.

Басейни на території аквапарку відкриті, різні. Є спеціальний комплекс, який призначений для собак невеликих порід або для цуценят. У цьому комплексі неглибокі басейни, маленькі гірки, тут собакам комфортно і весело.

В інших басейнах, для зручності собак різних порід і розмірів, глибина варіюється від декількох сантиметрів до півметра. Горки також представлені різних розмірів, щоб будь-який собака міг відчути себе максимально комфортно.

Крім гірок і басейнів, аквапарку для собак є чим похвалитися. Почнемо з того, що аквапарк займає величезну територію в 6 Га. На цій території гості знайдуть майданчик для ігор і пікніків, де можна попустувати, побігати зі своїм господарем або пограти з іншими собаками.

На території комплексу є перукарня, де досвідчені майстри допоможуть привести вашого вихованця в порядок. Ви можете просто висушити щеня після басейну, якщо переживаєте за його здоров'я, а можете зробити йому модну стрижку або, навіть, фарбування.

Крім таких послуг як перукарня і майданчик для пікніків, на території комплексу у всіх є унікальна можливість покататися на надувному човні або навчити свого собаку кататися на серфі. Сьогодні дуже модно у всьому світі ставити своїх собак на дошки. Але в тих місцях у відкритому океані, де можна це зробити, досить небезпечно, і собаці буде страшно, а після того, як вона спробує робити це в спокійному басейні, його навчання в подальшому піде набагато легше, так як він не буде відчувати страху перед водою.

Шкода, що таких аквапарків нема в нашій країні. Можливо, це пов'язано і з кліматичними умовами, і з тим, що люди більше думають про своїх дітей, а не про чотириногих друзів. Але тільки задумайтеся, як прекрасно, коли можна провести час не тільки зі своєю сім'єю, але і взяти з собою свого вірного друга!


Залишити коментар