CONNECT&GO: як Super Aqua Club робить дозвілля відвідувачів зручним?

Super Aqua Club - найбільший аквапарк в Канаді, розташований в 30 хвилинах їзди від Монреаля. У ньому близько 45 атракціонів, серед яких 42 гірки, басейн з хвилями з підігрівом, повільна річка, дикі річки і пляж.

Надін Сент-Аман - президент і співвласник Super Aqua Club, вона придбала його в травні 2019 року. Її історія пов'язана з піаром: Надін пропрацювала в L'Oréal Canada більше 10 років.

«L'Oréal Canada дійсно прагне до підприємництва. Думаю, саме це змусило мене усвідомити, що для мене чогось не вистачає», - говорить Надін. «Мені подобалися люди, але я хотіла вести власний бізнес. Саме тут - з моїм хресним батьком - я отримала можливість купити компанію. Я дуже задоволена цим рішенням».

Найзначнішим з декількох нововведень цього року стало оновлення онлайн-продажу і бронювання квитків. Це пов'язано з введенням браслетів RFID. Завдяки цьому у гостя немає проблем з входом, і ніхто не повинен повертатися до своєї шафки, щоб забрати гаманець кожного разу, коли він хоче зробити покупку.

На початку здається, що це схоже на звичну для наших аквапарків систему електронних браслетів, еге ж? Але не зупиняйтеся, адже це лише перше враження. 

Сен-Аман каже:
«В пошуку рішення я знайшла систему Connect & GO. Мені сподобався підхід використання RFID-діапазонів, щоб люди могли взаємодіяти».

Вона зрозуміла, що технологія може допомогти гостям позбутися стресу і скоротити черги біля входу в парк.

«За допомогою RFID відвідувачі купують квиток в Інтернеті, а потім приходять і сканують свої браслети. Коли вони йдуть до шафок, вони сканують браслет. Вони можуть покласти на нього гроші і використовувати їх в ресторані або барі. Це позбавляє від необхідності діставати гаманець з шафки: в купальних костюмах немає кишень».

Також в систему інтегрована функція Kool Replay.

Kool Replay - це система, в якій використовується технологія підключеного захоплення. Він дозволяє гостям знімати і публікувати відредагований брендований відеоконтент.

«Захоплення відео активується, коли люди починають рух на вершині атракціону «Торнадо», - розповідає Надін. - Після поїздки вони отримують відео. Вони можуть купити його або просто зробити невеликий попередній перегляд для Snapchat або Instagram. Ми зрозуміли, що людям це дуже, дуже сподобалося!»

За її словами, впровадження цієї технології змінило ситуацію:

«Навіть біля входу я бачу, як багато людей входять, розуміючи, що їм не потрібно стояти в чергах, і кажуть: «Ого, це як Дісней!» Це така проста річ - просто браслет, який ви бажаєте сканувати. Але люди знаходять це дійсно особливим. Це спосіб змусити людей спілкуватися по-іншому».

Для гостей браслети диференціюють досвід, роблячи його веселим і вільним від стресу. У той же час система без зайвого тиску спонукає людей витрачати більше грошей.
«Це безпрограшна ситуація, - говорить Сент-Аман. - Мені, як власнику, подобається RFID: у мене є доступ до великої кількості даних, яких у мене не було раніше.

У мене є інформаційна панель, яка дає мені інформацію в реальному часі. Таким чином, я можу відразу побачити, скільки людей знаходиться на сайті, їхній вік і іншу інформацію про споживачів.

Як власник, я можу сказати, наприклад, що сьогодні багато дітей, тому цей атракціон може бути більш популярним, або цей. Це означає, що я можу адаптуватися і управляти по-різному, як з точки зору демографії, так і з точки зору часу. Якщо я спостерігаю за потоком людей, я можу зрозуміти, що зараз дуже вдалий час, щоб впустити більше людей або зробити промо. Це спрощує адаптацію та ефективне коригування бізнесу».

Отже, які функції надає Connect & GO:
- вхід та вихід без черг та очікування;
- доступ до шафи;
- можливість покласти гроші на браслет і розраховуватися за його допомогою;
- відео-зйомка;
- взаємодія з фотографами аквапарку з можливістю переглянути та купити фотографії в онлайн-профілі власника браслету;
- під час пандемії: можливість отримати квиток на той час, коли в аквапарку буде найменше людей;
- інтерактивний доступ до популярних гірок: браслет підкаже, коли настає ваша черга.

Для такої простої технології браслети RFID мають величезне значення. Як для відвідувачів, так і для парку з точки зору витрат на душу населення і збору даних.

«Це було важливо для мене. Я не могла дозволити собі інвестувати в велику кількість технологій за великі гроші. Влітку ми відкриті всього десять тижнів. Отже, мені дуже сподобалася модель Connect & GO. Вона пропонує добре структуровану і доступну технологію.

Я дуже тісно працюю зі своїми командами і клієнтами, саме тут я можу зрозуміти потреби бізнесу. Що мені подобається, так це гуляти в парку і чути, як діти сміються і кричать, бо вони насолоджуються своїм днем. Коли парк закривається, це справжній стрес, тому що я цього більше не чую. Не можу дочекатися відкриття наступного сезону, щоб знову почути ці звуки».

Переклад з англійської з Blooloop


Залишити коментар