Обираємо навушники для плавання

Ми не впевнені, що ви всі чули про таке круте ноу-хау на ринку електронних гаджетів, як навушники для плавання, але знайте, що професійні спортсмени юзать їх вже давно - і ви можете. 

Для початку, чим навушники для плавання відрізняються від звичайних, як вибрать якісні та які моделі зараз є провідними на ринку? 

Перше, й досить логічне, це водонепроникність навушників, за що відповідають сертифікати IP68/IPX8. Він дозволяє безпечно занурюватися з  пристроєм на глибину понад 1 метр. Друге, варто обрати модель - з влаштованим плеєром чи без. Перші коштують значно дорожче, але вони й зручніші у використанні. 

Також враховуйте, скільки тримає батарея, чи можна використовувати в солоній воді, диапазон частот та якість сигнала. 

А тепер перейдемо до найбільш популярних та надійних варіантів:

Jbl Endurance Dive
Водонепроникні навушники, призначені для спортсменів, що вважають за краще плавати в басейні. У бездротовий пристрій вклаштовано плеєр для закачування музичних композицій пам'яттю в один гігабайт. Аудіоплеєр підтримує тільки мп3 формат. Має час роботи 7 годин, швидку зарядку за 10 хвилин.

Недоліки Endurance Dive: поганий мікрофон, втрачає гучність при попаданні води, незручна конструкція та управління. 

Sony Nw Ws414
Водонепроникна модель, призначена для занять плаванням, являє собою більше мп3 плеєр, ніж повноцінні навушники. Компанія Соні випустила схожу бездротову модель для басейну, занять іншими видами спорту; гаджети відрізняються функціоналом, призначенням. 4 Гб вистачає для музики і для інших файлів. Nw Ws414 захищений від води, можете занурюватися на глибину басейну до 2 метрів.


Мінуси Sony: немає еквалайзера; мала пам'ять плеєра; на морозі розряджаються швидше; немає кейса для перенесення; мікрофон.

Dexp X 709w
Популярний бездротовий водонепроникний пристрій в цікавому дизайні і за низькою ціною від відомого виробника. Відзначають гарне звучання танцювальних композицій. Час роботи становить 8 годин при зарядці 2 години. Водонепроникні Dexp X 709w мають широкий розкид гучності, навіть при плаванні під водою в басейні.


Недоліки Dexp: пластик поганої якості; довге підключення до комп'ютера; швидко розряджаються.

H2o Audio Surge S
Виготовлені для занять плаванням в басейні. Легкі, компактні навушники із зручним управлінням і стильним дизайном. У комплектації кілька пар амбушур. Звучання H2o орієнтоване на середні частоти, але баси присутні.

Мінуси H2o Audio: немає чохла; як переговорна гарнітура не підійде.

Sony Nw Ws413
Модель схожа на попередню. Тривала автономна робота (в дротовому режимі) і поліпшена пам'ять - 8 Гб. Навушники також водонепроникні, але занурювати їх під воду на довгий час плавання не рекомендується. Якщо вода просочиться в систему бездротових Sony, то доведеться відносити в ремонт.


Недоліки Ws413: вартість; недостатня гучність; мікрофон низької якості; як бездротові навушники містять малу автономність.


Залишити коментар