Тропічний ліс від Banyan Tree Spa

Напевно, багато кому знайомий бренд Banyan Tree Spa, але мало хто знає, що пару тижнів тому вони відкрили свій перший центр, заснований на гідротерапії. 

Але все по-порядку. Для тих, хто не надто знайомий зі світом SPA, розповімо про Banyan Tree Spa. Їх перший салон відкрився у 1994 році на острові Пхукет, у Таїланді. Він став піонером в концепції спа-салонів в тропічному саду з його азіатськими терапіями і акцентом на духовній, розумовій та фізичній гармонії.

Будучи одним з перших спа-курортів в Азії, він представив екзотичне поєднання стародавніх практик краси і здоров'я, що передаються з покоління в покоління. За ці майже тридцять років мережа Banyan Tree Spa наростила потенціал і розрослася в мережу закладів по всьому світові. 

В цьому році, перед своїм 30-річчям, Banyan Tree Spa відкрила унікальний салон на історичній Батьківщині, в цей раз на острові Крабі. Це перший їх спа-центр з гідротерапією. Він пропонує комплексний і інноваційний оздоровчий комплекс The Rainforest, який зцілює і заспокоює.

Відвідуючи тропічний ліс, гості можуть обирати між тропічними прогулянками, парною, сауною, крижаним фонтаном, оздоровчим басейном, відкритим басейном з холодною водою, відкритим басейном з гарячою водою, басейном з гідромасажем і ліжками з підігрівом.

У спа-салоні також пропонується процедура «Океан», в яку входить суміш перлів і кокоса для очищення всього тіла, після чого слідує масаж з гарячими ракушками для поліпшення кровообігу і полегшення м'язових болів.

Лише погляньте на інтер'єр цього спа і ви зрозумієте, що це магія у чистому вигляді!




Залишити коментар