Домашня автоматизація басейну

На порядку денному - домашня автоматизація басейнів. Чому вона в тренді, які переваги має та чим корисна розробникам. Аби не бути голословними, ми спираємося на думку Омара Саїда - директора по автоматизації басейнів Klereo. Посилання на оригінальний текст залишимо в коментарях.

Для початку давайте розберемося, що ми маємо на увазі під автоматизацією та домотікою (домашньою автоматизацією):
- Слово «автоматизація» застосовується, коли одна система управляє однією конкретною дією - наприклад, натискання кнопки, щоб згорнути ролети.
- Домотіка описує систему, яка об'єднує управління кількома технологіями або елементами обладнання в єдину систему, додаючи певну ступінь інтелекту; тут ключове слово - сумісність.

Тож, коли в тексті буде зустрічатися слово "автоматизація", майте на увазі, що мова йде саме про домашнью автоматизацію.

1. Домотіка значно полегшує роботу будівельників басейнів і постачальників послуг.
Автоматизація не замінює басейнщиків, але допомагає їм в їх повсякденній роботі. Усуваючи необхідність особистого контролю над дрібними завданнями, які не приносять великого доходу, ви можете зосередитися на більш глобальних та високооплачуваних задачах.

2. Інтелектуальне управління фільтрацією
Завдяки автоматизації басейнів, циклами фільтрації можна керувати за допомогою широкого діапазону параметрів, що усуває 80% проблем з очищенням води. Наприклад, ви можете запускати фільтрацію частіше влітку, коли вода в басейні тепліше, або запускати фільтрацію, коли в басейні загоряється світло.

3. Індивідуальні сценарії, прив'язані до жалюзів
В залежності від того, відкриті або закриті жалюзі, ви можете визначити ряд сценаріїв, які будуть керувати однією або декількома функціями, такими як нагрівання, швидкість роботи насоса, фільтрація через накопичувальний бак або дренажну систему і т.п.

4. Легкий доступ до ключових даних
Всі важливі дані пулу або відображаються на дисплеї системи, або завантажуються в смартфон. Ці інтуїтивно зрозумілі інтерфейси спрощують передачу результатів вимірювань і сигналів тривоги про стан обладнання.

5. Краща діагностика стану басейну
Завдяки внутрішній автоматизації, басейнщики мають доступ до всіх даних, які їм необхідні для вжиття заходів у випадку необхідності: параметрів пулу, журналу операцій, відстеження споживання і т.п. Завдяки автоматизації діагностика басейну є постійною. Велика перевага, коли ваші клієнти схильні зрікатися деяких даних!

6. Додаткова безпека для басейну
Автоматизація підвищує безпечність роботи басейну. Наприклад, в разі порожнього або несправного насоса, через який припиняється потік води, система може припинити подачу хімікатів.

7. Більш швидкі і точні втручання
Завдяки передачі данних на смартфон, ви будете попереджені в разі виникнення аномалії: втрати води, нестачі хімікатів тощо. Але, що ще більш важливо, ви можете віддалено ініціювати коригувальні дії (наприклад, шокові ін'єкції хлору).

8. Покращена організація роботи для басейнщиків
Нарешті, автоматизація спрощує планування обслуговування басейну і підвищує продуктивність. Наприклад, ви можете запланувати втручання, визначивши його терміновість. І останнє, але не менш важливе: ви завжди будете знати, які інструменти вам знадобляться для роботи!

9. Нова можливість для побудови басейнового бізнесу
З комерційної точки зору, домотіка - додатковий аргумент для закриття угоди. Пропонуючи його, ви виділяєтеся серед конкурентів, оскільки він спрощує обслуговування пулу і тим самим усуває основну перешкоду для покупки. Як професіонал, ви покращуєте якість обслуговування, підвищуєте рівень задоволеності клієнтів і можете гарантувати якість води в басейні.

10. Нарешті, системи автоматизації дозволяють збільшити обсяг продажів, наприклад, за рахунок таких витратних матеріалів, як рідкий хлор, щойно він закінчиться у вашого клієнта.

Підіб'ємо підсумки. Автоматизація є швидкозростаючою тенденцією, здатною ефективно вирішувати проблеми, з якими регулярно стикаються власники басейнів. Завдяки такій кількості переваг, немає ніяких сумнівів в тому, що автоматизація басейнів стане одним з ключових навиків для басейнщиків вже у найближчому майбутньому!

коментарі


  • Belio

    Девочки, Нашла на сайте www.odezhda-krasnodar.ru большой ассортимент нинего белья, очень низкие цены настораживают. Кто-нибудь покупал у них белье? Подскажите, как качество?


  • В'ячеслав

    Є необхідність автоматизації по управлінню всіма системами басейна. Насосним обладнанням, станцією дозації, управління нагріва води в Басейні, управління освітленням чаши Басейна, управління атракціонами (масажні форсунки, водопад), контролювати рівень води в Басейні, системою вентиляції Басейна та системою осушування. Якщо вас зацікавило моє повідомлення, прошу Вас вийти на зв’язок по телефону 067-659-00-86


Залишити коментар