20 AQUA-подарунків до новорічних свят

Скільки б років нам не було, ми, так само як і в дитинстві, чекаємо на новорічні свята. Хіба змінилися ролі: раніше батьки піклувалися про те, щоб занурити нас в новорічну казку, а тепер атмосферу дива й незабутні враження створюємо ми власноруч. 

І як же тут без подарунків? 

Несказанно радує той факт, що на Миколая чи Новий Рік не заведено дарувати гроші - зазвичай кожен справді намагається вгадати з подарунком і здивувати коханих. Ми вирішили допомогти в цьому, і, якщо ваші близькі фанатіють від водних процедур - цей список для вас. Або, якщо ви знайдете тут бажані позиції для себе-коханого, то завжди можна використати цей матеріал як дуже невимушений натяк. Ітак, почнемо!

САУНИ & SPA


1. Подарункові сертифікати на процедури
Не дивно, що наш список відкривають саме вони! Адже це вірний спосіб зробити приємне і точно не прогадати з процедурою, датою або часом. Дівчата в захваті від подарункових сертифікатів в СПА - на конкретну програму або просто з певним номіналом, щоб вона сама могла обрати собі процедуру до душі (обгортання, скрабування, антицелюлітні програми та ін). Чоловіки полюбляють сертифікати на масаж (особливо розслаблюючий, спортивний), відвідування різних парних (фінська сауна, російська лазня, інфрачервона). Простір для фантазії широкий та на будь-який гаманець!

2. Готові лазневі комплекти
Якщо отримувач справжній фанат лазні, то подаруйте якісний лазневий комплект. У них, зазвичай, входять рушник, черпак, масажний ролик, ароматичні масла, натуральне мило, трав'яні чаї, інколи навіть натуральні віники. Такого «банного сету» вистачить об'єкту вашої уваги, як мінімум, на кілька місяців регулярних походів в парну.

3. Лазневі приналежності з гумором
Ті ж халати, шапочки, рушники, але з кумедними написами або фразами, які любить використовувати отримувач подарунку. Але подумайте двічі, якщо особо сором'язлива або відвідує громадську парну заради оздоровлення, а не розваги. Можливо, такий подарунок буде недоречним і припадатиме пилом в шафі.

4. Халати з ініціалами
А от цей пункт нашого списку підійде будь-кому! По-перше, це дуже стильно, по-друге, такі халати можуть бути парними і стати чудовим подарунком друзям родини, молодятам чи, навіть, батькам. Віддавайте перевагу махровим халатам з бамбука чи модала (волокно, що отримується з евкаліптової дерева) - вони не тільки приємні для шкіри, але й дуже екологічні. 

5. Косметика для сауни
Скраби, маски - обов'язково з натуральних компонентів. Добре підійде лікувальна глина для обличчя і тіла, ароматичні масла, крема, бальзами та тоніки для шкіри. Жінки будуть в захваті від такого подарунку, навіть якщо найближчий візит до лазні ще дуже не скоро!

6. Пляшка для напоїв
Пляшка для напоїв, силіконова чашка, термос чи будь-яка інша місткість - це завжди буде актуально, тим паче якщо ви підберете індивідуальний дизайн, з урахуванням смаку особи, для якої обираєте подарунок. До того ж, її можна використовувати не тільки в лазні!

7. Чоловічий кілт для лазні
Звісно, буде трохи дивно, якщо ви подаруєте його жінці, тож цей пункт назвемо суворо чоловічим. Однак саме чоловік буде у захваті від цього подарунку! В ньому зручно паритися, нічого не тисне і не стягує, і немає ризику, що кілт впаде, як це часто буває з простирадлом або рушником. Дуже актуально для громадської бані.

8. Махрові рушники
І чим більше їх розмір, тим краще для сауни. Стандартні габарити рушника для сауни - 100х80 або 150х80 см. Не хвилюйтеся, що подарунок може виглядати дешево - загугліть ціни та здивуйтеся. Максимально доречно буде виглядати подарунковий комплект з різних за розміром й кольором рушників. 

9. Подарункові набори чаїв
Заспокійливі, тонізуючі, духмяні, ароматні, пряні - список можна продовжувати нескінченно. Це чудовий подарунок, адже смачний чай приємно випити і після лазні, і просто серед важкого дня. Надайте перевагу якісним натуральним чаям - серед карпатських є багато конкурентних варіантів. 

10. Подарунки ручної роботи
Якщо всі минулі пункти були повз, то скористайтеся найважчим способом і зробіть подарунок власноруч. Хенд мейд зараз на хвилі популярності, до того ж в мережі є багато уроків - від миловаріння до в'язання килимів. До речі, про косметику ручної роботи для SPA ми писали нещодавно. Скористайтеся нашим досвідом!

БАСЕЙНИ & АКВАПАРКИ


11. Подарункові сертифікати
Не хочеться повторюватися, але тут це актуально як ніколи. І, якщо в першому пункті ми рекомендували сертифікати на процедури, то тут радимо подарувати картку до улюбленого професійного магазина з великим вибором. Най поціновувач плавання обере собі подарунок сам!

12. Гідрокостюм чи гідрошорти
Якщо минулий пункт здається вам надто банальним, то подаруйте найнеобхіднішу річ в гардеробі кожного плавця - "гідрик". Однак, майте на увазі: ви маєте добре знати розмір спортсмена, щоб костюм точно "сів". Не бійтеся зіпсувати сюрприз, краще спитайте, якщо не впевнені на всі 100%.

13. Окуляри для плавання
"Стекляшки" користуються величезною популярністю серед професійних спортсменів. Основною перевагою стартових окулярів є їхня універсальність - їх можна налаштувати під різні типи осіб, а також використовувати як на тренуваннях, так і на змаганнях. Будьте обережні: не купуйте дешеві та неякісні моделі.

14. Спортивний рюкзак для плавального приладдя
Подаруйте багатофункціональний рюкзак, який відмінно підійде не тільки для походів на тренування, але і для прогулянок містом, мандрівок. Обирайте рюкзак з доброю вентиляцією, функціональною структурою, вологостійким відділенням, тощо. 

15. Електроніка для занять спортом
Водонепроникні MP3-плеєри, комунікатори, годинники та секундоміри - напевно будуть найкращим подарунком для плавця. Звичайно, це дороге задоволення (розбіг цін від 1500 грн і вище), але, якщо ви можете дозволити собі зробити такий подарунок, то знайте - він стане надійним помічником під час тренувань і занять водним спортом. Ще один плюс - його простіше вибрати, ніж гідрокостюм. 

16. Плавки-джаммери
Джаммери - професійні подовжені плавки з компресійної тканини. Плавці цінують їх за те, що вони підвищують м'язовий тонус і сприяють більш комфортним і результативним тренуванням. Ціни на них починаються від 1200 грн.

17. Ласти
Це спорядження застосовується і професіоналами, і аматорами - для тренувань і підводного плавання. При тому для новачків - це особливе задоволення. Якщо плануєте купити дитині гідрокостюм, купуйте і ласти -  переконайтеся в цьому самі.

18. Косметика для плавців
Спеціалізована косметика для спортсменів стане в пригоді тим, хто займається плаванням. У продажу представлений великий вибір косметичних засобів по догляду за шкірою і волоссям, адже хлорована вода басейнів може бути досить агресивною. 

19. Тести для води
Якщо особа, для якої планується подарунок, серйозно ставиться до якості води в басейнах, потрапляла в неприємні випадки через воду чи має особливі проблеми зі здоров'ям - подаруйте тестовий набір для води. Це недорогий подарунок, але він дозволить людині контролювати ситуацію та, завдяки цьому, почувати себе в безпеці.

20. Влаштуйте похід в аквапарк чи подаруйте абонемент
Цей варіант, зазвичай, виявляється чудовим для аматорів чи тих людей, які довго хотіли зайнятися плаванням, але все не вистачало часу, можливостей чи мотивації. Ось вона - краща мотивація, в штрихкоді подарункового абонемента!

Звісно, цим списком не вичерпуються ідеї - їх безліч, досить краще вивчити бажання та смаки отримувача подарунка. Проте ми спробували перерахувати саме ті безпрограшні варіанти, які приємно здивують людину будь-якого віку та поглядів на життя. Цінуйте, кохайте та даруйте казкову атмосферу. Щасливих прийдешніх свят!


коментарі


  • eqowaucko

    ] Buy Amoxicillin fox.ikgi.theaquaspace.com.qzu.fo http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


  • nelnisluki

    ] Amoxicillin On Line efa.rgej.theaquaspace.com.uto.dt http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


  • ShawnRes

    : [url=http://zrenieblog.ru/]http://zrenieblog.ru/[/url] http://zrenieblog.ru/ http://zrenieblog.ru/
    歷史
    六七千年前的先民就開始釣魚。周文王曾和兒子們在靈沼釣魚取樂。戰國時范蠡也愛釣魚,常把所釣之魚供給越王勾踐食用。 二十世紀八十年代,中國大陸的各級釣魚協會成立,釣魚地點也從自然水域向養殖水域過度,所釣之魚則從粗養向細養過度。人數增多、水體污染及濫捕濫撈導致釣魚難度上升。釣魚協會開始與漁民和農民簽訂文件,使更多釣者能夠在養殖水域釣魚,達到了雙贏的目的。 二十世紀九十年代初,來自台灣的懸釣法走紅大陸,各地開始建造標準釣池。 二十世紀末,發達國家的釣者提倡回顧自然,引發新一輪野釣戰,而中國的釣者則更青睞精養魚池。1

    工具

    一种钓鱼竿机械部分示意图
    最基本的钓具包括:鱼竿、鱼线、鱼钩、沉坨(又名沉子)、浮标(又名鱼漂)、鱼饵。2:1其他辅助钓具包括:失手绳、钓箱、线轮、抄网、鱼篓、渔具盒、钓鱼服、钓鱼鞋等。2:1

    钓竿一般由玻璃纖維或碳纖維轻而有力的竿状物质製成,钓竿和鱼饵用丝线联接。一般的鱼饵可以是蚯蚓、米饭、蝦子、菜叶、苍蝇、蛆等,现代有专门制作好(多数由自己配置的半成品)的粉製鱼饵出售。鱼饵挂在鱼鉤上,不同的對象鱼有不同的釣組配置。在周围水面撒一些誘餌通常会有較好的集魚效果。

    钓具
    鱼竿
    主条目:鱼竿
    钓鱼的鱼竿按照材质包括:传统竹竿、玻璃纤维竿、碳素竿,按照钓法包括:手竿、矶竿、海竿(又名甩竿),按照所钓鱼类包括:溪流小继竿、日鲫竿(又名河内竿)、鲤竿、矶中小物竿。2:6-8

    鱼钩
    主条目:鱼钩
    鱼钩就是垂钓用的钩,主要分为:有倒钩、无倒钩、毛钩。2:14

    鱼线
    主条目:鱼线
    鱼线就是垂钓时绑接鱼竿和鱼钩的线,历史上曾使用蚕丝(远古日本)、发丝(江户时期日本)、马尾(西欧)、二枚贝(地中海)、蛛网丝(夏威夷)、琼麻(东南亚)、尼龙钓线(美国)。2:25

    鱼漂
    主条目:鱼漂
    鱼漂又名浮标,垂钓时栓在鱼线上的能漂浮的东西,主要用于搜集水底情报,查看鱼汛,观察鱼饵存留状态,以及水底水流起伏变化。2:36

    鱼饵
    主条目:鱼饵
    鱼饵分为诱饵和钓饵,是一种用来吸引鱼群和垂钓时使用的物品,钓饵分为荤饵、素饵、拟饵、拉饵。2:170

    沉子
    主条目:沉子
    沉子又名沉坨、铅锤,是一种调节鱼漂的工具。2:45

    卷线器
    主条目:卷线器
    卷线器主要安装在海竿和矶竿上的一种卷线的工具。2:63

    连结具
    主条目:连结具
    连结具是连结鱼线与钓竿、母线与子线的一种连结物,使用最广泛的是连结环。2:55

    识鱼
    鱼类的视力不如人类,距离、宽度均无法和人类的视力比较,鱼类对水色、绿色比较敏感,鱼类的嗅觉非常灵敏,鱼类的听觉也非常灵敏,钓鲤鱼时,不能在岸上大声谈笑、走动不停,鱼类的思考能力非常弱,鱼类应对周边环境随着气象、水温、水色、潮流、流速、水量的变化而变化,于是便出现了在同一个池塘、水库、湖泊,往日钓鱼收获大,今日少,上午收获大,下午少,晴天大,雨天少等情况。2:114-117淡水钓鱼,中国大陆经常垂钓的鱼类对象是本地鲫鱼、日本鲫、非洲鲫、鲤鱼、游鱼、罗非鱼、黄刺鱼(黄鸭叫)、黄尾、鳊鱼、青鱼、草鱼、鲢鱼、鳙鱼,台湾经常垂钓的鱼类对象是本地鲫鱼、日本鲫、吴郭鱼(罗非鱼)、溪哥仔和红猫(粗首马口鱲)、斗鱼、罗汉鱼、苦花、三角姑(河鮠)、竹蒿头(密鱼)。2:117

    影响鱼类的6大因素主要是:季节变更、气温高低、水的涨落、风的大小、水的清浊、天气阴晴


Залишити коментар